Hoe kunnen wij u helpen?

Vind de antwoorden op uw vragen via de zoekbalk hieronder of bekijk alle beschikbare informatie in onze database

Ik ben mijn wachtwoord kwijt of vergeten

Om een nieuw wachtwoord aan te vragen gaat u naar de inlog pagina en klikt u op "Wachtwoord vergeten?" U ontvangt automatisch een email op het adres dat u opegeven heeft bij het aanmaken van uw account. Vergeet niet om om ook in uw spamfolder of ongewenste mail te kijken als u de mail niet ontvnagen heeft. Hij kan daar terecht gekomen zijn. Let op: Als u al ingelogd bent, log dan eerst uit en ga opnieuw naar de inlog pagina. Klik op "Wachtwoord vergeten?"